Asha had in de vorige wedstrijd ook een recept met een originele presentatie. Deze keer heeft haar gerecht de vorm van een kaars. Ze schrijft: “Geïnspireerd door het Diwali (lichtjes) feest dat nu plaatsvindt in India, heb ik deze wrap bedacht in de vorm van een kaars.”
Recept: maiswraps
ingrediënten:
- maiswraps
- mais
- rode paprika (half)
- beetje witte kool
- 1 rode ui
- beetje prei
- knoflook
- parmezaanse kaas
- tomatenblokjes uit blik of vers
- groene olijf (uit potje is prima, want ze gaan de oven in)
- groene pepers
Bereiding:
Verwarm de oven op 200 graden.
Snijd de groenten klein en bak deze kort met knoflook. Doe op het laatst de mais erbij.
Pak een maiswrap, doe wat tomatenblokjes (vers of uit blik) erop en smeer dit uit. Strooi klein er een beetje parmezaanse kaas over. Doe de geroerbakte groenten erop, niet te veel anders gaat de wrap niet dicht. Snijd de groene pepers in kleine stukjes en leg deze erop. Snijd de olijven door de helft en strooi deze erover.
Vouw de wraps dicht en leg deze in een ovenschaal. Verwarm max 8-10 min.
Presentatie:
Leg de wraps op een bord (als kaars) en leg er wat koude maïs boven in de vorm van een vlammetje.
Is het te pittig maak er dan een tomatensalade met avocado bij 🙂
Eet smakelijk!