Start 2016 met een gezond sapje: slowjuicer met korting

tastykoken - (h)eerlijk koken

Superjuicer bood ons kortingsbonnen (20% korting) aan voor een slowjuicer. Een slowjuicer perst het sap uit groente en fruit met behoud van vitamines, enzymen en mineralen. Supergezond.

Wij persen onze sinaasappels met de hand, maar eerlijk is eerlijk: dat doen we niet al te vaak en na een sinaasappel of 6 zijn we het wel zat.

Bovendien zijn groenten en veel fruit niet geschikt voor een handpers. En als je dan toch overstapt naar een elektrisch apparaat is het wel fijn als je er ook kruiden en harde groenten in kunt persen.

slowjuicer

Meld je aan als je een slowjuicer met 20% korting wilt!

Wij verloten 5 kortingsbonnen onder onze volgers. Als jij een Superjuicer wilt met korting, zorg dan dat je je voor 23 december 2015 hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief zodat je bericht krijgt wanneer tastykoken een nieuw recept heeft. Je maakt dan kans op 1 van de 5 kortingsbonnen voor 20% korting op een Superjuicer.

Afhankelijk van de hoeveelheid accessoires kost de Superjuicer 179,- (-20% = 143,20), 189,- (-20% = 151,20) of 199,- euro (-20% = 159,20). Binnen Nederland is de verzending gratis.

Met het basispakket kun je harde groenten en fruit persen, met het extra pakket kun je ook smoothies maken en het super pakket is geschikt voor het maken van sap, smoothies en ijs.

Kijk op de website van Superjuicer voor meer informatie.

Ook lekker:

Geef een reactie!

Over tastykoken


tastykoken is de hobby van Corrine en Sanne. Wij houden van lekker eten, een glas wijn en goed gezelschap. Op onze website en op facebook vind je regelmatig nieuwe recepten, foto’s en meer...

Reacties, suggesties en vragen zijn van harte welkom!

Meer info over tastykoken

Heerlijk tafelen

Met de gerechten en wijnen van tastykoken zit je goed!

Je kunt ons volgen via social media of je abonneren op onze feed.

Deze website is gemaakt door Big Sister Webcommunicatie