Column over snacken met een recept voor kroketten van asperge en gekonfijte eendenbout.
(h)eerlijk koken
We wilden tijd hebben voor andere hobby s. Ons kookblog is daarom in ruste. Je kunt het nu gebruiken als online receptenboek. Ook heel interessant!
We hopen dat je iets lekkers van je gading vindt.
- Corrine en Sanne
Column over snacken met een recept voor kroketten van asperge en gekonfijte eendenbout.
Salade met verse eigengemaakte Indiase kaas, mango, tomaten, amandelen en korianderolie.
Op zoek naar een makkelijk te maken recept? Tagliatelle met gerookte zalm en asperges. That’s it, eet smakelijk!
Een eenvoudig recept voor kipfilet, hier bereid met een goede olijfolie uit Val d’Orcia in Toscane. De olijfolie uit dit gebied heeft een wat bittere, peperige smaak.
In heel Italië wordt er pizza gegeten, maar de pizza zou zijn uitgevonden in Napels.
Sommige Napolitanen erkennen maar twee soorten pizza: Marinara en Margarita. Ze hanteren strenge regels voor de bereidingswijze en de ‘pizzapolitie’ houdt er toezicht op.
Millefoglie met crema pasticcera en rum.
‘Duizend’ laagjes zoete herinneringen aan Italie.