Presentatie is een kunst! Asha kiest voor haar recept van pangafilet curry een heel originele en sportieve presentatie: de aardappelpuree geeft ze de vorm van een badmintonshuttle! Geen snelle rode shuttle, maar een witte…ah, denken we slow cooking 😉 Eigenlijk zou dat een prijs op zich verdienen…
Benodigdheden:
-Badmintonshuttle
-Aardappel
-Melk
-Koriander (potje of vers, wat je hebt)
-Chili poeder (potje)
-Gepelde tomaten uit blik
-1 Courgette
-1 rode ui
-Pangafilet
-Citroen
Bereiding Pangafilet Curry Shuttle:
Maak aardappelpuree met scheutje melk en strooi er koriander over. Laat laag staan op vuur, zodat aardappelpuree warm blijft of warm het later op.
-Snij 2 ons pangafilet in blokjes, beetje citroen erboven uitknijpen en beetje peper toevoegen.
-Ui en blokjes courgette roerbakken: 1 minuut op hoge stand bakken.
-Blik gepelde tomaten erbij doen en goed doorroeren, zet op lage stand.
-Doe olie in een pan en bak de pangafilet in ongeveer 8 minuten.
-Pak de shuttle en vul deze met aardappelpuree, stamp niet te hard aan. Zet deze op een bord en je krijgt een mooie shuttle vorm van puree. (Shuttle voor gebruik eerst goed met heet water wassen).
Snijd een groene olijf doormidden en zet die bovenop de shuttle en bestrooi met chilipeper.
-Leg de curry van groenten naast de shuttle van aardappelpuree en schep de blokjes vis ernaast. Voeg nog wat koriander en chilipoeder naar smaak toe.
Eet smakelijk!