“De kroketten in het restaurant zijn aan de kleine kant” (Vaandrager)
We maakten heerlijke kleine groentekroketjes. Je mag ze natuurlijk ook groter maken…
(h)eerlijk koken
We wilden tijd hebben voor andere hobby s. Ons kookblog is daarom in ruste. Je kunt het nu gebruiken als online receptenboek. Ook heel interessant!
We hopen dat je iets lekkers van je gading vindt.
- Corrine en Sanne
“De kroketten in het restaurant zijn aan de kleine kant” (Vaandrager)
We maakten heerlijke kleine groentekroketjes. Je mag ze natuurlijk ook groter maken…
Geïnspireerd door een recept van Andrea Nguyen maakten wij dit vegetarische kerstgerecht: gevulde tofu
Heerlijk en feestelijk!
Corrine is een enorme liefhebber van peulvruchten en van gamba’s.
Deze kikkererwtensoep met saffraangamba’s móest dus gemaakt worden… Heerlijk!
Protocol voor Oranjekip.
Een feestelijk kippetje gestoofd in Riesling.
Hoofdgerecht Kerstmenu 2011:
Entrecote met ansjovisolie en pompoenpuree met kardamom.
Dragon Fruit Jelly: heerlijk verfrissend.
Superfruit 2013!